Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 12:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 2 kg revbensspjäll från gris
  • 1/2 liter öl (mörk lager)
  • 4 msk honung
  • 1 dl ketchup
  • 4 msk senap
  • 1 msk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl solrosolja

1. Lägg köttet i en vid skål.

2. Blanda övriga ingredienser till en krämig marinad.

3. Häll marinaden över köttet och låt dra i kylskåp under minst 12 timmar.

4. De marinerade revbensspjällen grillas vid låg temperatur längs kanten på grillen ungefär 1,5 till 2 timmar.

5. Pensla revbensspjällen då och då med resten av marinaden. Då blir de riktig knapriga, torkar inte ut och lossnar lätt från benet. Smaklig måltid!

upp