Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 12:31. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 8 lammkotletter
  • 4 msk ketchup
  • 4 msk sojasås
  • 1 bit (ca 2 cm) färsk, riven ingefära
  • 5 msk honung
  • 1 knivsudd chilipulver
  • 1 msk senap (dragon eller dijon)
  • 2 vitlöksklyftor
  • Peppar

1. Skölj lammkotletterna och torka dem torra.

2. Blanda samman övriga ingredienser till en tjockflytande marinad som inte rinner av köttet.

3. Lägg kotletterna i marinaden och se till att den täcker allt kött. Marinera köttet minst en timme i kylskåp.

4. Grilla sedan kotletterna ca 8 till 10 minuter på träkol (normalt går det ganska fort – låt dem absolut inte ligga för länge på grillen eftersom de då blir hårda och torra!).

5. Servera. Stekt potatis eller rostat bröd passar bra som tillbehör. Smaklig måltid!

upp