Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 13:11. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 600 g lammkött
  • 300 g lök i klyftor
  • 50 g vitlök skuren i skivor
  • 80 g vinäger
  • 400 g grovskurna tomater
  • 400 g grovskuren paprika
  • 200 g kefir (ayran)
  • Salt
  • Färskmalen peppar

1. Skär lammkött, tomater och paprika i stora bitar och klyfta löken.

2. Blanda en marinad av övriga ingredienser och marinera köttet i mellan 6 och 8 timmar.

3. Trä sedan köttet med bitarna av lök, tomat och paprika på spett.

4. Grilla spetten på hög värme och servera dem varma. Smaklig måltid!

upp