Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 12:43. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 500 g kycklingbröstfilé (eller kalkonbröst)
  • 4 msk sojasås
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk olja (jordnötsolja)
  • 1 tsk honung
  • 1/2 tsk sambal oelek (kryddsås/chilipasta)
  • 1 zucchini
  • 250 g champinjoner
  • 250 g körsbärstomater

1. Skär kycklingen eller kalkonen i lagom stora munsbitar.

2. Blanda sojasåsen med vinäger, olja, honung och sambal oelek.

3. Blanda marinaden med köttbitarna i en försluten burk och låt marinera i minst 2 timmar (dock gärna över natten) i kylskåp.

4. Skölj grönsakerna och skär zucchini och svamp i stora tärningar.

5. Halvera körsbärstomaterna.

6. Varva grönsakerna med det marinerade köttet på spetten så att det går två grönsaksbitar per köttbit.

7. Grilla spetten på båda sidor tills de fått fin färg.

8. Servera direkt. Smaklig måltid!

upp