Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 12:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 450 g kött (t.ex. rumpstek, ländstek, rostbiff)
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vinäger (sherryvinäger)
  • 16 stora, gröna, kärnfria oliver
  • 16 körsbärstomater
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Salt och peppar

1. Skär köttet i lika stora bitar och trä det omväxlande med körsbärstomater och oliver på spett.

2. Gör en marinad av olivolja, sherryvinäger och pressad vitlök och krydda efter smak.

3. Låt spetten marineras över natten.

4. Lägg spetten på grillen och vänd dem med jämna mellanrum samtidigt som du penslar dem med mer marinad.

5. Tips! I stället för tomater och oliver kan man använda 16 champinjoner och en paprika som delats i 16 bitar.

upp