Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-11-21 klockan 12:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 1 stor röd paprika
  • 1 stor gul paprika
  • 5 rödlökar
  • 500 g fläskfilé
  • 150 ml sås (barbecuesås)

1. Skölj och putsa paprikorna och skär dem i stora klyftor.

2. Skala löken och skär även dem i medelstora klyftor. Välj rödlök om du vill ha en mildare smak.

3. Skär fläskfilén i så jämntjocka skivor som möjligt.

4. Trä sedan upp kött, lök och paprika på fyra spett. Börja och sluta med paprika och pensla alltihop med barbecuesåsen.

5. Lägg spetten direkt på den varma grillen och grilla dem under ca 15 minuter vid hög värme.

6. Som tillbehör passar pommes frites bra. Serveras tillsammans med resten av barbecuesåsen. Smaklig måltid!

upp